Pierre & Vacances

Stokbrood, wijn en pittoreske dorpjes, Pierre & Vacances laat je het goede leven van Frankrijk intens beleven. Vakantiepark, hotelkamer of appartementje, wat heeft jouw voorkeur?


Bekijk actuele acties

Pierre & Vacances

Pierre & Vacances is één van de grootste aanbieders van o.a. wintersportvakanties en appartementen. Tevens is Pierre & Vacances koploper op het gebied van vakantieverhuur in Europa. Pierre & Vacances heeft meer dan 7 miljoen klanten. Met Pierre & Vacances kun je naar meer dan 350 bestemmingen op vakantie en heb je de keuze uit maar liefst 350 verschillende bestemmingen. Dit enorme aanbod is mede tot stand gekomen door de 40 jaar ervaring van Pierre & Vacances.

Na een dagje skiën in Frankrijk tot rust komen in een Premium accommodatie? Het is absoluut mogelijk met Pierre & Vacances. De Premium accommodatie is één van de vele beschikbare soorten accommodaties. Deze accommodatie is volledig in een regionale authentieke stijl gebouwd. Deze premium accommodatie biedt meer ruimte en privacy dan bijv. een hotel en dankzij een eigen keuken kunt u zelf beslissen wanneer u uit eten gaat of zelf het eten bereidt. Niets is aan het

toeval overgelaten om de vakantie één van de mooiste herinneringen te laten worden! U wordt in de premium accommodaties heerlijk verwend met extra services. Denk hierbij aan opgemaakte bedden bij aankomst, gratis Wi-Fi en toegang tot wellness!

Naast de premium accommodaties heeft Pierre & Vacances ook vele andere soorten accommodaties op de vakantieparken in Frankrijk. Zo kun je kiezen voor een gezellige studio voor 2 -4 personen. Ben je met meer personen (4 tot 8 personen) dan kun je kiezen voor een appartement of voor een meer luxueus vakantiehuis. Ga je voor complete luxe en verwennerij dan kun je kiezen voor ene luxe villa voor 5 – 8 personen. Bij Pierre & Vacances sta je niet voor verrassingen zoals extra kosten. Inbegrepen bij de scherpe prijzen van de accommodaties zijn o.a.: lakens, een handdoekenpakket, keuken met vaatwasser en de eindschoonmaak. Ook inbegrepen bij de prijs is het gebruik van de zwembaden & activiteiten.