Pharos

Met eigen vervoer op reis? Pharos, de specialist in autovakanties, stuurt je zorgeloos op weg naar de mooiste plekjes in heel Europa. Klaar voor de start?


Bekijk actuele acties

Pharos

Pharos Reizen is een onderdeel van de ANWB en is vernoemd naar Pharos. Pharos is de oudste vuurtoren ter wereld en werd in 280 v. Chr. gebouwd op het eilandje Pharos vlak voor de kust bij Egypte.

Pharos Reizen is gespecialiseerd in autovakanties binnen Europa. Pharos Reizen heeft een ruim aanbod van o.a. last minute vakanties, herfstvakanties, campings, wintersportvakanties, vakantieparken, wijnreizen, rondreizen, wandelreizen en fietsreizen. Met Pharos Reizen is het mogelijk om zowel met het gezin te reizen als gezellig met z’n tweetjes. Kies je ervoor om met het hele gezin Parijs te gaan verkennen? Of wil je met de auto naar Oostenrijk en vervolgens daar op wintersport gaan? Of ben je met z’n tweeën en wil je vooral veel wandelen in de Pyreneeën? Het is allemaal mogelijk met Pharos Reizen! Pharos Reizen biedt meer dan 500 vakanties aan in o.a. Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Kroatië,

Noorwegen, Oostenrijk, Spanje en Zwitserland.

Pharos Reizen biedt werkelijk voor ieder wat wils! Zo zijn er vakanties voor avontuurlijke gezinnen die ervan houden om allerlei activiteiten te ondernemen zoals kanovaren of mountainbiken. Voor de liefhebbers van de natuur zijn er de groenvakanties, deze vakanties zorgen voor een onvergetelijk vakantie in de natuur! Pharos Reizen biedt bovendien ook nog ruim 150 campings voor de kampeerders onder ons! De vakanties worden volledig samengesteld naar de wensen en voorkeuren van de klant! Voor gezinnen met (zeer jonge) kinderen is Pharos Reizen een zeer goede organisatie. Zo zijn worden er speciale vakanties georganiseerd voor gezinnen.

Voor degenen echt in de watten gelegd willen worden zijn er de all inclusive vakanties. Je hoeft je sowieso niet druk te maken over je vakantie met Pharos Reizen maar met de all inclusive vakantie wordt echt alles voor je geregeld, van a tot z en weer terug!