Molenheide

Een vakantie dichtbij huis, vier je bij Molenheide. Spetteren in het zwembad, minigolfen, lekker tafelen. Je verveelt je er nooit. Staat je koffer al gepakt?


Bekijk actuele acties

Molenheide

Park Molenheide is een bungalowpark gelegen in België. Molenheide geldt als één van de meest kindvriendelijke bungalowparken in België. Natuur is één van de dingen die centraal staat bij Molenheide. Het park ligt dan ook in de adembenemende natuur van Het Limburgse Houthalen – Helchteren. Molenheide staat garant voor een relaxte rustgevende vakantie. Ook voor een gezellige familie – uitstap is Molenheide uiterst geschikt. Molenheide beschikt over fantastische faciliteiten. Zo zijn er indoorattracties, ontspanningsfaciliteiten en gezellige drank- en eetgelegenheden. Ook is er een leuk animatieprogramma voor een onvergetelijke gezinsvakantie. Kinderen kunnen hier optimaal genieten en hebben het helemaal naar hun zin! Nog even een uniek feitje: het hele park maakt gebruik van groene energie (opgewekt door een biogas installatie). Hoe natuurvriendelijker wil je het hebben?

Molenheide biedt een ruim scala aan mogelijkheden en nieuwigheden. Zo kun je kiezen voor de nieuwe Zetha chalets voor 4 personen. Je kunt ook gebruik maken

van hele voordelige vroeg-boek kortingen tot wel 25 procent. Als je deze korting combineert met bijv. jonge gezinnen korting of de 55+ korting, kan de totale korting soms wel oplopen tot maar liefst 35%). Alsof dit nog niet genoeg is biedt Molenheide ook diverse Last Minute aanbiedingen die logischerwijs zeer voordelig zijn!

Naast diverse indoorfaciliteiten en een animatieprogramma kan iedereen ook lekker gratis genieten in het speelparadijs ‘Kids Valley’. Ook kun je een duik nemen in het indoor zwemparadijs ‘Aquapolis’! Tevens stemt het animatieteam iedereen vrolijk, zo doen zij de ‘lentekriebels – animatie’ tijdens april en mei.

Ook comfort is één van de speerpunten van bungalowpark Molenheide. In de wat meer kwaliteitsvollere bungalowtypes zijn sinds kort het bedlinnen, badlinnen en een keukenpakket inbegrepen bij de bungalow, dus ook inbegrepen bij de prijs! Kortom, ga je voor plezier, natuur, rust, comfort én kwaliteit voor een zeer scherpe prijs? Dan is Molenheide dé aanrader!