Golftime

Als je het wel hebt gezien met de golfbanen in Nederland, dan kan je natuurlijk ook een balletje slaan verder van huis. Heb je je clubs al gepoetst?


Bekijk actuele acties

Golftime

Van een elitaire sport is golf uitgegroeid tot een populaire sport voor iedereen. Jong en oud trekken de golfbaan op om de technieken onder de knie te krijgen en uit te munten in deze bijzondere discipline. Vakantie-aanbieders springen ook op de kar, met speciaal georganiseerde golfvakanties. Bij Golftime kies je uit de allerbeste golfbanen op prachtlocaties in Zuid-Afrika, Dubai, Marokko en andere toplanden. De uitgekozen accommodatie ligt dichtbij tot zelfs op de golfbaan. Je hoeft dus maar buiten te stappen na een verkwikkende nachtrust, om er weer volop tegenaan te gaan.

In het restaurant (of meerdere restaurants) van het hotel word

je culinair verwend, meer dan eens met zicht op kortgewiekte golfterreinen. Je vakantie staat volledig in het teken van je geliefde sport, het golfen.

Speciaal voor wie nog niet zo bedreven is in het golfen, biedt Golftime Clinics aan met een aantal uren les per dag, helemaal op jouw niveau. In een ontspannen omgeving leer je de kneepjes van het golfen om daarna te genieten van lekker eten, een uitstapje in de streek of deugddoende wellness.

Van België tot op Curaçao, overal ontdek je de beste golfbanen en ontmoet je gelijkgestemde zielen met een passie voor dezelfde nobele sport: golf.