Djoser

Djoser houdt van unieke ervaringen en biedt al jaren boeiende groepsreizen naar uitzonderlijke bestemmingen in alle continenten. Ga je ook mee op avontuur?


Bekijk actuele acties

Djoser

Djoser introduceerde zo ongeveer twintig jaar geleden een nieuwe vorm van reizen. Een nieuwe vorm van groepsreizen eigenlijk. Het begon met een groepsreis naar Egypte waar iedereen de vrijheid en privacy kreeg om te doen wat hij of zij wilde, maar toch de voordelen en gezelligheid van een groepsreis had. Deze nieuwe vorm, of trend, hebben zij al die jaren voortgezet, tot nu aan toe!

Zo vind je in het programma van Djoser nu nog steeds: -Rondreizen -Rondreizen met kinderen -Wandel en fietsreizen

De rondreizen van Djoser zijn rondreizen, maar dan Djoser! Het is een groepsreis, maar dan toch helemaal naar uw eigen wensen, smaken en behoeften aangepast. Dus Djoser! Ook werkt Djoser samen met Unicef, dus er wordt verantwoordelijk nagedacht over kinderleed in deze soms zo harde en verschrikkelijke wereld. Als u dus een reis bij Djoser boekt, draagt u dus ook bij aan een betere wereldvrede, vrijheid en gelijkheid.

De

rondreizen met kinderen maken het mogelijk om samen met uw kinderen een land, een aantal landen, een werelddeel, of zelfs een aantal werelddelen te ontdekken samen met uw kinderen. Het hele idee is dan natuurlijk dat u dan met uw kinderen bent, met de kinderen van andere volwassenen die ook deelnemen aan de rondreis, en u kunt contacten leggen met de andere volwassenen die ook op rondreis zijn. U hoeft zich dus niet de gehele vakantie zorgen te maken om uw kinderen bezig te houden omdat zij veel met andere kinderen op kunnen trekken.

De wandel en fietsreizen van Djoser zijn wandel en fietsreizen, maar dan Djoser! Wilt u op een veilige, gecontroleerde manier een actieve vakantie hebben, dan kunt u gaan wandelen in de prachtigste hooggebergtes over heel de wereld, de prachtigste panorama fietswegen op heel veel verschillende plaatsen over de wereld. En Djoser regelt het!